Vanha pappila

Pihtipudas Koru
Tutustu

Täytä lomake

Haluatko kirjoittaa Kotiseutulehti Pihtiputaan Joulu 2019 -lehteen?

Kokoamme ensi jouluna ilmestyvää kotiseutulehteä ja kaipaamme siihen uutta aineistoa. Aiheeseen sopivia artikkeleita, runoja, muisteluita ja valokuvia otetaan mielellään vastaan. Aineisto tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen reija.karkkainen@kotiseudunsanomat.fi tai kirjeitse osoitteeseen Pihtipudas-Seura ry, Keskustie 8, 44800 Pihtipudas. Joululehtitoimikunta pidättää itsellään oikeuden julkaistavan materiaalin valintaan. Lehti tehdään talkootyönä, joten palkkioksi jokainen kirjoittaja saa lehden ja hyvän mielen.

Kotiseutulehti Pihtiputaan Joulu 2018 -lehden voi edelleen ostaa Kotiseudun Sanomien toimituksesta ja lehti toimitetaan tarvittaessa postitse. Hinta on 6 €/kpl ja postitettaessa hintaan lisätään postikulut. Vanhempia lehtiä myydään hintaan 2 €/kpl Tilaukset puhelimitse 0207 931 621 tai sähköpostitse reija.karkkainen@kotiseudunsanomat.fi