A

Vanha pappila
Varaa tilaisuuteen

A

Kotiseutumuseo
Katso esittely

A

Pihtipudas Koru
Tutustu

A

Liity jäseneksi
Täytä lomake

UPEA JUHLAHUONEISTO MONEEN TILAISUUTEEN

– kokoukset – häät – kastetilaisuudet – syntymäpäivät – muistotilaisuudet –

Wanhassa Pappilassa mahtuu pitämään isojakin juhlia. Ruoka- ja kahviastiastot sekä istumapaikat löytyvät runsaalle kahdeksallekymmenelle hengelle. Kunnon ruokapidot onnistuvat, koska väljässä keittiössä on kaksi jääviileäkaappia, pakastin, laitoskeittiöhella, kiertoilmauuni, kahvinkeitin ja astianpesukone. Vain isompia uuniruokia laitettaessa on syytä tehdä ruoat valmiiksi muualla ja lämmittää ne Wanhassa Pappilassa. Voit hankkia haluamasi pitopalvelun järjestämään juhlia tai hoitaa juhlien järjestämisen kokonaan itse.

Varusteet

Wanhassa Pappilassa on hyvät varusteet kokouksien ja musiikkitilaisuuksien viettoon. Pääsalissa on piano, cd-soitin, äänentoistolaitteisto, valkokangas ja valokuituyhteys. Dataprojektorin ja kannettavan tietokoneen saa tarvittaessa käyttöön Kotiseudun Sanomien toimituksesta. Käytettävissä ovat myös valkoiset kangasliinat.

Pääkuistille on tehty invaluiska ja talossa on inva-WC. 

Väentupa ja Tahkon Maja

Samassa pihapiirissä Wanhan Pappilan päärakennuksen kanssa sijaitsevat Väentupa ja Tahkon Maja. Väentupa sopii tanssien, pienten näytelmien, konserttien tai iltamien pitopaikaksi. Väentupa on käytössä ainoastaan kesäaikaan. Tahkon Maja on grillimaja, jossa voi paistaa makkaraa.

Sijainti

Wanha Pappila sijaitsee lähellä kirkonkylää osoitteessa Laurilantie 20. Keskustaan on kaksi kilometriä ja nelostieltä on helppo neuvoa reitti kauempaa tuleville vieraille. Opastava tienviitta on Laurilantien ja Reisjärventien risteyksessä. Autoille on tilaa Väentuvan takana sijaitsevalla pysäkointipaikalla, jonne on opasteet Wanhan Pappilan risteyksestä.

Wanhassa Pappilassa voi viettää juhlat omassa rauhassa, koska pihapiiri on suojainen ja Laurilantie, entinen nelostie, on pieni ja hiljainen hiekkatie.

Tiedustelut ja vuokraus

Pihtipudas-Seura ry

Kotiseudun Sanomien toimitus

Keskustie 8, 44800 PIHTIPUDAS

Puh. 0207 931 621

reija.karkkainen@kotiseudunsanomat.fi

 

djmedia:3